EDUBOT

Titlul proiectului: EDUBOT – Developing Key Competencies Through Blended-Learning Methodology Based on AI-Supported Chatbot Technology

Titlul proiectului în română: EduBot – Dezvoltarea competențelor cheie prin metodologie de învățare mixtă bazată pe tehnologia Chatbot susținută de inteligență artificială

Program: Programul Erasmus+, subprogramul KA220 – SCH Parteneriate de cooperare în învățământul școlar

Partenerul principal al proiectului: Asociația Interregió Fórum Egyesület din Ungaria

Partenerii proiectului:

  • Fundația Regionet Centru de Dezvoltare Regională din România
  • TANDEM n.o. din Slovacia
  • Instytut ADN spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. din Polonia
  • Consiliul Județean Harghita

Perioada de implementare: 24 luni

Obiectivul principal al proiectului este de a sprijini utilizarea tehnologiilor digitale în educație, evaluare și implicare.

Grupul țintă: reprezintă profesorii, elevii, printre care și elevii cu mai puține oportunități, instituțiile interesate să introducă învățarea diferențiată cu accent pe STEM, precum și instituțiile specializate în acordarea de asistență studenților cu mai puține oportunități.

Rezultatele așteptate: Proiectul își propune să dezvolte o metodologie inovatoare de învățare mixtă, împreună cu sistemul de suport pentru e-learning și conținuturile digitale necesare, pentru a sprijini învățarea diferențiată în STEM. Astfel, proiectul va contribui la creșterea capacității și pregătirii instituțiilor de a gestiona educația digitală. Proiectul va contribui, de asemenea, la dezvoltarea abilităților și competențelor digitale ale profesorilor și studenților.

Revista presei

Go to Top