Scenariu

 

Organizarea de zile tematice dedicate  consumului de fructe şi/sau legume proaspete și a produselor lactate, activități educative practice, pentru clasele pregătitoare,  pentru clasele primare și clasele V – VIII –

Tema: ,,La școală și acasă, numai hrană sănătoasă!”

 

Data: 23.mai.2022- 03.iun.2022

Locație: Sălile de clasă

 

Implementarea măsurii educative se va realiza prin:

  • din 25 mai 2022 până în 27 mai 2022– organizarea zilelor tematice  pentru elevii din ciclul preșcolar/elevii din clasele primare și clasele V – VIII, cu ajutorul educatoarelor/ învățătoarelor, desfășurată cu tema: ,, La școală și acasă, numai hrană sănătoasă!”
  • din 30 mai 2022 până în 31 mai 2022 livrarea materialelor didactice pentru clasele pregătitoare. Fiecare clasă pregătitoare va primi un pachet de materiale educaționale. Pachetul va include: hârtii colorate și albe, foi de carton colorate și albe, graffiti și creioane colorate, acuarelă, pensule, bloc de desen, foarfece, lipici.
  • din 30 mai 2022 până în 31 mai 2022 – se organizează sesiuni educaționale practice pentru clasele pregătitoare, cu ajutorul cadrelor didactice din clasă, la o oră de desen sau meșteșuguri, unde vor realiza în comun un afiș cu tema: „La școală și acasă, numai hrană sănătoasă”. Sunt oferite instrumentele necesare pentru sesiune. (Pot fi făcute desene, picturi, decupaje). Profesorul trebuie să facă o fotografie afișului.
  • Termenul de transmitere a fotografiilor cu afișele este 3 iunie 2022. În ceea ce privește depunerea fotografiilor cu afișele realizate, cadrul didactic poate trimite pozele la benkeseva@judetulharghita.ro sau pe Whatsapp la 0745-929329, împreună cu formularul de depunere a afișelor.

Formulare aferente:

Formular de confirmare a zilei tematice

Formular de primire a pachetul educational

Formular de depunere a afiselor


Afișe primite: