Au început evenimentele dedicate Zilelor Tineretului

https://fb.me/e/YtINidCN

Consiliul Județean Harghita a lansat, în perioada 2-7 mai 2023, o serie de evenimente și programe dedicate tinerilor, și nu numai.

Marți, 2 mai, în Sala de Marmură a consiliului județean, programele au fost detaliate și trei tineri talentați din județul Harghita au fost premiați cu distincția Promisiune a Consiliului Județean Harghita care se acordă acelor tineri care au contribuit în mod eficient la dezvoltarea comunității.

Au fost premiați Nagy Lajos, fondatorul aplicației mobile Hamm, prin intermediul afacerii sale  motivează și sprijină tinerii, Lőrincz László-Zsolt, care și-a depășit problemele de sănătate și a devenit un antreprenor de succes, Sándor Krisztián-Lajos, proprietar al Zete Karting și Piese Transilvane, o companie care se ocupă de echipamente și componente pentru construcții.

Programul, care durează aproape o săptămână, este o inițiativă a Direcției Generale  Programe și Proiecte a Consiliului Județean Harghita, căreia i se alătură instituțiile subordonate, în parteneriat cu organizațiilor de tineret active din județ.

Miercurea Ciuc, 2 mai 2023