Luni, 25.01.2021 s-a început administrarea dozelor de rapel a vaccinului anti-Covid în centrul de vaccinare amenajat în Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc.

Totodată azi au primit prima doză a vaccinului Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita și Ion Proca, prefectul județului.

În aceste zile primesc cea de a doua doză a vaccinului acei angajați ai spitalului, care au solicitat și au primit la începutul lunii ianuarie printre primii vaccinul anti-Covid.

În centrul de vaccinare din Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc până 25.01.2021 au primit vaccinul în total 2110 de persoane. Dintre angajații spitalului 537 de persoane, 43 la sută ai angajaților, au beneficiat de această posibilitate.

Prefectul județului Harghita, Ion Proca și-a primit luni la centrul de vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc, prima doză de vaccin anti-Covid. Reprezentantul guvernului în teritoriu se arată convins că a luat decizia cea mai bună în contextul pandemiei de COVID-19.

„Am încredere că am luat decizia cea mai bună în acest context pandemic. Cuvântul de ordine acum este responsabilitatea. M-am vaccinat pentru că sunt responsabil, de viața mea, de a celor apropiați și cu grijă față de toți ceilalți.  Vă îndemn pe toți să vă vaccinați.  Acesta este un pas necesar pentru sănătatea noastră și pentru a ne putea întoarce cu toții la o viață normală”, a declarat Prefectul.

 

 

În ziua de luni a fost vaccinat cu prima doză al vaccinului anti-Covid și președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba.

„Comunitatea noastră a dat dovadă de comportament responsabil de foarte multe ori, atunci când a fost nevoie de cooperare și solidaritate comunitară. Avem exemplu pentru asta și din timpul pandemiei. Acum este nevoie din nou de această solidaritate: dacă ne vaccinăm în număr mare, avem șansă reală de a pune capăt pandemiei. Din acest motiv, pentru sănătatea familiei și a mea, astăzi m-am vaccinat și eu. Îndemn la vaccinare și locuitorii județului”, a declarat cu această ocazie Borboly Csaba.

Miercurea Ciuc, 25.01.2021