DOMENIUL PROIECTULUI

Cultură

DESCRIEREA PROIECTULUI

Clădirea Grădiniței „Cinege” din comuna Mădăraș, județul Harghita necesită urgent intervenții de conservare și reparare, pentru a preveni degradarea accelerată din ultima perioadă.

Comuna Mădăraș are pregătite studiile necesare pentru depunerea unei cereri de finanțare pentru modernizarea şi dotarea grădiniţei, însă până la obținerea finanțării și efectuarea lucrărilor de modernizare prin proiect cu finanțare nerambursabilă, este nevoie de efectuarea urgentă a următoarelor lucrări: țnlocuirea țiglelor de înveliș deteriorate; înlocuirea elementelor de lemn deteriorate din structura acoperișului; înlocuirea elementelor defecte ale conductelor din sistemul de alimentare cu apă potabilă; țnlocuirea elementelor defecte ale conductelor de agent termic din sistemul de încălzire.

Prin aceste intervenții s-ar putea conserva starea clădirii și s-ar preveni deteriorările    ulterioare, iar grădinița și-ar putea continua activitatea în clădire.

LOCALIZARE

Comuna Mădăraș

REALIZAREA PROIECTULUI

În parteneriat cu Primăria  Mădăraș

BENEFICIARI

80 de copii care frecventează cele 4 grupe ale grădiniței cu program prelungit, părinții și familiile acestor copii, personalul didactic și auxiliar care lucrează în incinta clădirii. Beneficiari mai sunt și Școala Gimnazială „Kiss Ferenc” din Mădăraș de care aparține Grădinița „Cinegae”, precum și proprietarul clădirii, Comuna Mădăraș.

COSTUL ESTIMAT DE SOLICITANT

100 000 lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

INFORMAȚII IMPORTANTE PRIVIND FAZA DE VOTARE AL BUGETĂRII PARTICIPATIVE!

Mulțumim pentru interesul acordat și pentru voturile numeroase la proiectele validate în cadrul bugetului participativ.

Vă rugăm să rețineți că doar o singură persoană poate vota pentru un proiect de la o singură adresă de e-mail.

Atenție!

În cazul în care aceeași persoană folosește mai multe adrese de e-mail, votul său va fi invalidat prin filtrare, iar proiectul riscă să fie descalificat.

De asemenea, rugăm inițiatorii de idei să nu răspândească informația că o persoană poate vota de la mai multe adrese de e-mail.

Rugăm cetățenii să raporteze orice activitate similară la adresa  info@judetulharghita.ro.

Să dăm o șansă fiecărei idei, să avem un vot corect și real din partea tuturor!