https://www.facebook.com/borbolycsaba.ro/posts

În urma incidentului petrecut în după-amiaza zilei de 18 iulie, în care o cisternă a armatei s-a răsturnat pe Centura Vâlcele – Apahida afectând rețeaua de apă potabilă care deservește satul Gheorgheni din comuna Feleacu, la solicitarea deputatului UDMR, Csoma Botond și a consilierului județean din partea UDMR, Antal Géza, președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba, a răspuns prompt.

Astfel, prin intermediul Asociației pentru județul Harghita a Consiliului Județean Harghita, și datorită parteneriatului cu Perla Harghitei S.A., un camion cu apă potabilă a fost donat de județul Harghita, însumând 32 de paleți cu apă necarbogazoasă de cinci litri.

„Facem tot posibilul pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie, Perla Harghitei S.A. fiind întotdeauna partenerul nostru în astfel de demersuri.  Cred că este important să nu fim indiferenți în astfel de situații deoarece prin sprijin reciproc și implicare dăm exemplu de cum trebuie să acționăm atunci când  fiecare mână de ajutor este esențială” a apreciat Borboly Csaba, președintele consiliului județean.

Miercurea Ciuc, 27 iulie 2022