Manifestări dedicate Zilelor Tineretului organizate sub bagheta Consiliului Județean Harghita cu implicarea tinerilor activi din județ

În perioada 2-7 mai, Consiliul Județean Harghita va organiza, în cadrul Zilelor Tineretului, o serie de programe care vor bucura toate vârstele, axate în principal pe aventură în natură, dar și pe muzică.

Programul este o inițiativă a Direcției Generale Programe și Proiecte, din cadrul Consiliului Județean Harghita, căreia i se alătură și instituțiile subordonate: Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita, Centrul Cultural Județean Harghita, Biblioteca Județeană Kájoni János, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Harghita, Centrul Cultural și de Arte Lăzarea,  Serviciul Public de Salvamont și Salvaspeo al Consiliului Județean Harghita. Programul este organizat și cu participarea organizațiilor de tineret active din județ.

Manifestările prilejuite de Zilele Tineretului se vor încheia seara cu spectacole și concerte.

Mai multe informații despre programe pot fi găsite la următorul link: https://fb.me/e/YtINidCN

“Programele derulate de Consiliul Județean Harghita sunt despre tineri și pentru tineri. De aceea, este important ca pe lângă oportunitățile de dezvoltare profesională oferite prin platforma Harghita te așteaptă acasă, tinerii să aibă parte și de evenimente pe gustul lor. Ca parte a inițiativelor, a fost creat și un spațiu pentru tineri la parterul instituției unde tinerii sunt așteptați să se implice în toate demersurile destinate lor. Programul din acest an al Zilelor Tineretului a fost realizat în jurul priorităților stabilite de instituție, consiliul județean având ca obiectiv înființarea unui Consiliu Județean al Tinerilor prin care aceștia să se implice și mai mult în activitatea Consiliului Județean Harghita și în programele destinate lor” a apreciat Borboly Csaba, președintele consiliului județean.

Miercurea Ciuc, 26 aprilie 2023