DOMENIUL PROIECTULUI

Sănătatea

DESCRIEREA PROIECTULUI

Stația de ambulanță și de pompieri din Mădăraș, județul Harghita adăpostește o echipă mobilă de ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Harghita și autospeciala lor, precum și autospeciala și echipamentele pompierilor voluntari din     Mădăraș.

Clădirea a fost renovată parțial în anul 2021, i-a fost schimbat învelișul de acoperiș din țiglă ceramică și simultan s-a realizat izolarea termică a mansardei. Lucrările de renovare trebuie continuate, ar urma drenarea fundației și izolarea termică exterioară a pereților clădirii cu polistiren expandat. Prin realizarea drenajului corespunzător și a izolării termice s-ar putea opri și preveni degradarea ulterioară a pereților clădirii. Aceste lucrări sunt urgente și iminente, ar trebui realizate înainte de sosirea sezonului de toamnă și a vremii nefavorabile.

LOCALIZARE

Comuna Mădăraș

REALIZAREA PROIECTULUI

În parteneriat cu Comuna Mădăraș

BENEFICIARI

Personalul echipei mobile de ambulanță care lucrează în incinta clădirii în regim de permanență, deci 24 de ore din 24, precum și cei 22 de pompieri voluntari care își au sediul în această clădire, locuitorii comunei Mădăraș dar și ai localităților învecinate.

COSTUL ESTIMAT DE SOLICITANT

100 000 lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

INFORMAȚII IMPORTANTE PRIVIND FAZA DE VOTARE AL BUGETĂRII PARTICIPATIVE!

Mulțumim pentru interesul acordat și pentru voturile numeroase la proiectele validate în cadrul bugetului participativ.

Vă rugăm să rețineți că doar o singură persoană poate vota pentru un proiect de la o singură adresă de e-mail.

Atenție!

În cazul în care aceeași persoană folosește mai multe adrese de e-mail, votul său va fi invalidat prin filtrare, iar proiectul riscă să fie descalificat.

De asemenea, rugăm inițiatorii de idei să nu răspândească informația că o persoană poate vota de la mai multe adrese de e-mail.

Rugăm cetățenii să raporteze orice activitate similară la adresa  info@judetulharghita.ro.

Să dăm o șansă fiecărei idei, să avem un vot corect și real din partea tuturor!