A fost publicat anunțul de participare pentru achiziționarea dotărilor aferente investiției

 

Consiliul Județean Harghita a publicat în sistemul electronic de achiziții publice (SEAP, e-licitație.ro) anunțul de participare cu privire la furnizarea obiectelor de mobilier de interior necesare finalizării investiției în centrul balnear multifuncțional de la Borsec.

Borboly Csaba, președintele consiliului județean și Mik József, primarul orașului Borsec au prezentat într-un material video progresele înregistrate la fața locului: https://fb.watch/4TGAHQZr79/

„ Dezvoltarea turistică a județului Harghita este o prioritate și în acest sens depunem toate diligențele necesare. Am făcut astfel un pas înainte prin publicarea anunțului de participare privind furnizarea mobilierului adecvat necesar punerii în funcțiune a centrului balnear și de wellness de la Borsec. Pentru a realiza acest lucru este momentul ca firmele de profil să ne susțină demersurile prin depunerea ofertelor. Consider că aceasta este o oportunitate și pentru firmele din județul Harghita”, a apreciat Borboly Csaba.

Totodată, primarul orașului Borsec, Mik József  s-a arătat încrezător că până la sfârșitul anului mobilierul va fi finalizat, datorită sprijinului consiliului județean, astfel încât în primăvara anului viitor centrul balneoclimateric să fie pus în funcțiune și să-și aștepte clienții cu brațele deschise.

Pentru ca acest lucru să fie posibil firmele de profil sunt așteptate să-și depună ofertele până la data de 17.05.2021, ora 15.00.

Informațiile necesare depunerii ofertelor sau cererilor de participare pot fi găsite accesând link-ul: http://achizitiipublice.judetulharghita.ro/ro/node/4007

 

Miercurea Ciuc, 15 aprilie 2021