https://www.facebook.com/borbolycsaba.ro/videos/235996582683403/

 

Consiliul Județean Harghita s-a reunit în ședință ordinară în data de 26 iulie, pe ordinea de zi aflându-se rectificarea bugetară, printre obiective fiind  reabilitare DJ 174A, de la Bilbor până la intersecția cu DN 15, Podul Crengii.

În acest sens, Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita a subliniat faptul că “încercăm cu celeritate să ne ocupăm de documentație. “

Teodor Dobrean, consilier județean din partea PNL, a apreciat demersurile consiliului județean de a introduce în proiectul de modificare a bugetului solicitarea de elaborare a DALI pentru drumul județean DJ174A, subliniind importanța ca acest proiect să fie finalizat, drumul fiind într-o stare avansată de degradare.

“Delegația PNL Harghita, prin vizitele pe care le-a efectuat la București, a primit niște angajamente și ne-am dori ca aceste angajamente să și producă efecte și să devină realitate pentru comunitatea locală din Bilbor. Cred că prin sprijinul acesta, acordat de către Consiliul Județean Harghita, de efectuare a documentației, contribuim într-un număr semnificativ la această chestiune, și să nu se supere colegii de la consiliul județean,  cât și cei de la departamentul tehnic, dacă voi mai insista în perioada următoare, pentru că este foarte important ca acest lucru să se întâmple într-o cât mai scurtă perioadă de timp, pentru a putea să depunem documentațiile mai departe la CNI, pentru realizarea acestui proiect” a mai adăugat Teodor Dobrean.

Miercurea Ciuc, 27 iulie 2023