Programul Micul Grădinar se va desfășura și în acest an

(0 Votări)66 vizualizări

Și în acest an se va desfășura programul Micul grădinar organizat de Asociația de Dezvoltare Rurală a Consiliului Județean Harghita.

Joi, 2 aprilie președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba a împărțit elevilor de la Școala generală József Attila și Liceul de Artă Nagy István din Miercurea-Ciuc, semințe de legume. În cadrul programului amintit, elevii își vor face propria grădină de legume, aceasta urmând a fi premiată la finele anului.

Semințele au fost preluate de 8 elevii ai Școlii generale József Attila și 19 elevi de la Liceul de Artă Nagy István. Programul a prezentat interes pentru elevii înscriși, la întrebările formulate de aceștia a răspuns din spatele catedrei Borboly Csaba. Acesta i-a îndemnat pe cei mici să-și coopteze și părinți în activitatea de grădinărit.

„Este important ca din aceste semințe să rodească legume mai gustoase și mai sănătoase decât cele de la magazin, astfel nu va trebui să le achiziționăm de la magazin, ci le vom putea lua direct din grădinile noastre”, a afirmat președintele consiliului județean care a anunțat totodată crearea unei pagini de Facebook în acest sens, unde elevii pot să încarce fotografii cu grădinile lor.

Miercurea-Ciuc, 3 aprilie 2015

Informații suplimentare: http://judetulharghita.ro/consiliul-judetean-harghita/programe/proiecte-cjhr-active/proiectele-asociatiei-de-dezvoltare-rurala-cjhr/program-micii-gradinari.html

[ Știri tineret ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice

Calendar evenimente
«octombrie, 2018»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Sondaj

În general, care este suma per membru de familie, pe care o cheltuiți lunar pentru achiziționarea de alimente?

Votează
FACEBOOK

CreArt
Network of Cities for Artistic Creation
European Day of Artistic Creativity
Creative Ideas Bank

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774