Sunt așteptate oferte pentru lucrări de întreținere a mijloacelor de siguranță a circulației

Consiliul Județean Harghita solicită intervenție de urgență în cazul arborilor aflați pe marginea carosabilului în localitatea Vlăhița

(0 Votări)31 vizualizări

A fost publicat pe site-ul destinat achizițiilor publice anunțul prin care se așteaptă depunerea ofertelor de preț pentru lucrări de întreținere a mijloacelor de siguranța circulației pe drumurile județene. Firmele interesate pot depune oferta de preț pentru executarea lucrărilor în valoare de 3,8 milioane de lei, până la data de 25 aprilie. În prealabil, Borboly Csaba președintele Consiliului Județean Harghita a consultat părerea locuitorilor cu privire la refacerea mijloacelor de siguranță a circulației.

Președintele consiliului județean este de părere că propunerile formulate în această privință evidențiază aspecte locale, care nu sunt întotdeauna vizibile și pe care se încearcă să fie remediate. Totodată, speră că procedura de achiziție publică nu va fi îngreunată și executarea lucrărilor va fi câștigată de o firma profesionistă și cu care se va putea colabora îndeaproape.

Nu în ultimul rând, au fost depuse la consiliul județean plângeri cu privire la arborii care se găsesc pe marginea drumului național 13A, în direcția localității Vlăhița și care pun în pericol circulația autovehiculelor. În această privință Consiliul Județean a sesizat autoritățile competente încă în luna noiembrie anul trecut, dat fiind faptul că în zonă există pericol de accidente din această cauză.

Miercurea Ciuc, 10 aprilie 2018


[ Știri generale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice

Calendar evenimente
«octombrie, 2018»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Sondaj

În general, care este suma per membru de familie, pe care o cheltuiți lunar pentru achiziționarea de alimente?

Votează
FACEBOOK

CreArt
Network of Cities for Artistic Creation
European Day of Artistic Creativity
Creative Ideas Bank

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774