„Societatea conştiinţei în era informaticii”

( Votări)143 vizualizări

În data de 23 august s-a deschis în mod oficial tabăra de ştiinţe economice cu tema de mai sus, organizată tradiţional de 12 ani în Băile Tuşnad.

Deşi criza economică şi-a pus amprenta pe organizarea taberei, organizatorul principal, Academia de Ştiinţe Economice din Bucureşti neputând în acest an asuma acest rol, s-a reuşit organizarea şi celei de-a 12-a ediţii a taberei de ştiinţe economice, am aflat de la  Bréda Lukács, preşedintele Fundaţiei Pro Oeconomica. O altă problemă a ediţiei din acest an a fost faptul că delegaţia din Republica Moldova format din 60 de persoane nu a primit viza de intrare în România, deşi ei au fost gazdele temei şi o mare parte dintre prezentatori ar fi fost din Moldova.

„Astfel am fost nevoiţi să improvizăm, fiind pus în practică ideea ca într-o anumită zi prezentările vor fi susţinute de către participanţi, iar întrebările vor fi formulate de profesori”, a declarat antreprenorul din Băile Tuşnad, în opinia căruia organizarea taberei trebuie continuat în ciuda dificultăţilor, criza reprezentând doar un fenomen economic similar altora, nefiind un motiv de oprire.

În cadrul evenimentului de deschidere, Consiliul Judeţean Harghita a fost reprezentat de către Cristinel Glodeanu, consilier judeţean, unul dintre susţinătorii taberei şi prezentator. În opinia consilierului judeţean, tabăra din Băile Tuşnad reprezintă un mediu informal destinat studenţilor universitari, în cadrul căruia aceştia au posibilitatea de a formula întrebări, pe care altundeva nu ar îndrăzni, fiind în acelaşi timp şi o investiţie de bani şi de timp eficient.

  
POSTURI VACANTE
Pagini tematice
Calendar evenimente
«noiembrie, 2018»
lmmjvsd
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Sondaj

În general, care este suma per membru de familie, pe care o cheltuiți lunar pentru achiziționarea de alimente?

Votează
FACEBOOK

CreArt
Network of Cities for Artistic Creation
European Day of Artistic Creativity
Creative Ideas Bank

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774