Se restricționează circulație pe drumurile județene pietruite

(0 Votări)31 vizualizări

Începând din data de 8 martie, pentru perioada care urmează Consiliul Județean Harghita suspendă autorizațiile speciale de transport aflate în vigoare pe drumurile județene pietruite. Această măsură se impune datorită topirii zăpezii și cantității de apă care diminuează rezistența drumurilor în această perioadă. Direcția de specialitate din cadrul consiliului județean îndeamnă conducătorii de autovehicule la atenție sporită și respectarea reglementărilor. 

Structura rutieră slăbită poate fi deteriorată mai ales de transporturile de masă lemnoasă. Regulamentul se aplică vehiculelor a căror greutate depășește 3,5 tone. În vederea protejării structurii drumurilor pe perioada dezghețului, consiliul județean va solicita în scris  sprijinul poliției.

Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita a menționat că în urma lucrărilor de administrare a drumurilor județene pe perioada verii, starea acestora s-a îmbunătățit. Având în vedere faptul că în acest an se preconizează efectuarea de lucrări pe mai multe drumuri județene este nevoie de păstrarea stării acestora, lucrările putând fi implementate mai facil pe o structură de drum corespunzătoare.

În aceste cazuri locuitorii pot anunța și colegii de la direcția de specialitate a consiliului județean pe numărul de telefon 0266 – 207774 sau prin adresa de e-mail dispecerat@judetulharghita.ro. Totodată pagina de web investitii.judetulharghita.ro poate fi accesat și de pe mobil. Prin intermediul acesteia pot transmite mai facil fotografii sau materiale video către colegii de la direcția de specialitate.

 

 Miercurea Ciuc, 7 martie 2018


[ Știri generale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice

Calendar evenimente
«octombrie, 2018»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Sondaj

În general, care este suma per membru de familie, pe care o cheltuiți lunar pentru achiziționarea de alimente?

Votează
FACEBOOK

CreArt
Network of Cities for Artistic Creation
European Day of Artistic Creativity
Creative Ideas Bank

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774