Se contează pe implicarea activă a conducătorilor auto

Pentru semnalarea problemelor de pe drumurile județene se pot trimite la Consiliul Județean Harghita fotografii prin intermediul sistemului online

(0 Votări)23 vizualizări

„Colegii mei verifică cu regularitate starea drumurilor județene și stadiul lucrărilor desfășurate pe aceste drumuri. Mulțumită Facebook suntem informați și despre acele probleme pe care nu le observăm dat fiind faptul că lungimea drumurilor județene în Harghita este de nouă sute de kilometri. Toată infrastructura drumurilor județene nu poate fi verificată zilnic. Mulțumită populației reușim să fim înștiințați de problemele pe care colegii mei se străduiesc să le rezolve. 

Informațiile primite prin intermediul Facebook sunt foarte folositoare, regret că unele postări au fost șterse. Totodată, în sprijinul celor care doresc ca problemele să își găsească rezolvare, prin intermediul unei platforme online colegii din cadrul direcției responsabile cu drumurile județene pot fi contactați. Pagina care conține informații cu investițiile derulate în județ este interactivă, iar pe lângă diferitele informații locuitorilor li se oferă posibilitatea de a trimite fotografii, materiale video cu privire la problemele pe care le întâmpină pe drumurile județene”, a spus Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita.

Dispeceratul online poate fi accesat în mod simplu de pe un telefon smart. Apăsând pictogramele, sunați direct numărul dispeceratului de la Consiliul Județean Harghita 0266-207774. Totodată, accesând pictogramele corespunzătoare se pot trimite și e-mailuri la care se pot atașa fotografii și materiale video. Pagina este actualizată continuu.

Președintele consiliului județean face apel la locuitori ca pe lângă semnalările de pe Facebook să utilizeze și această aplicație pentru ca problemele să își găsească rezolvare cât mai curând posibil.

Miercurea Ciuc, 4 iunie 2018


[ Știri generale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice

Calendar evenimente
«decembrie, 2018»
lmmjvsd
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Sondaj

În general, care este suma per membru de familie, pe care o cheltuiți lunar pentru achiziționarea de alimente?

Votează
FACEBOOK

CreArt
Network of Cities for Artistic Creation
European Day of Artistic Creativity
Creative Ideas Bank

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774