Marcare trasee pentru siguranța turiștilor

(0 Votări)9 vizualizări

A avut pentru a treia oară în acest an, în data de 28 septembrie, refacerea marcajului și curățirea traseului turistic pe ruta Băile Tușnad–Lacul Sfânta Ana. Activitatea a fost organizată de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Turistică Ciomad-Bálványos, a cărei principal susținător este Consiliul Județean Harghita. 

Împreună cu echipele Asociației Adventure din Băile Tușnad, Serviciului Salvamont și Salvaspeo al Consiliului Județean Harghita, cărora li s-au alăturat și voluntari, a fost igienizat, remarcat un traseu turistic cu o lungime de aproximativ 30 de kilometri.

„Au avut întâietate acele trasee turistice care sunt utilizate în importante întreceri sportive (MTB Marathon, întreceri de semi–maraton și maraton) și care sunt frecventate de mai multe mii de turiști. Ne-am bucura dacă aceste trasee ar fi un mesager al regiunii noastre și dacă ar fi utilizate cu responsabilitate de turiști”, a menționat Böjte Csaba-Ernő, coordonatorul programului.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Turistică Ciomad-Bálványos dorește să mulțumească Asociației Adventure, lui Butyka Zsolt care a sprijin activitatea prin asigurarea mijlocului de transport. Mulțumiri și salvamontiștilor György László, Molnár Róbert și Ruszuly Emese, care au asigurat siguranța participanților și oferit instructaj de prim-ajutor. Nu în ultimul rând, mulțumirile se îndreaptă și către voluntari.

„Mulțumim tuturor pentru sprijin, sperăm că și anul viitor vom continua buna colaborare”, a spus Böjte Csaba-Ernő.

Miercurea Ciuc, 2 octombrie 2018 


[ Știri generale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice

Calendar evenimente
«octombrie, 2018»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Sondaj

În general, care este suma per membru de familie, pe care o cheltuiți lunar pentru achiziționarea de alimente?

Votează
FACEBOOK

CreArt
Network of Cities for Artistic Creation
European Day of Artistic Creativity
Creative Ideas Bank

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774