În spiritul zilei internaționale a solidarității umane

Planuri de viitor cu ocazia târgului de Crăciun

(0 Votări)29 vizualizări

În data de 20 decembrie cu ocazia Zilei Internaționale a Solidarității Umane, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Harghita și Asociația Handicapaților Fizici Harghita a organizat o expoziție și târg cu vânzare a produselor  realizate de persoanele cu dizabilități. Evenimentul a avut loc în spațiul dintre coloanele de la sediul consiliului județean din Miercurea Ciuc. 

Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita în calitate de gazdă a evenimentului, i-a salutat pe cei prezenți. În intervenția sa, președintele consiliului județean a spus că în această perioadă de pregătire și întâmpinare a sărbătorilor de iarnă trebuie să ne gândim la semenii noștri, să dăruim. Evenimentul a fost o bună ocazie de a achiziționa produse confecționate de persoanele cu dizabilități.

„Sunt încrezător că viziunea noastră comună va deveni realitate și vom putea să ne alăturăm în calitate de parteneri demersurilor de construire a Casei Solidarității, odată ce se vor clarifica demersurile juridice în acest sens. Este nevoie ca asociația județeană să-și modifice statutul, astfel ca în calitate membrii din asociație să poată să se alăture și persoanele juridice. Dacă acest lucru se va realiza, voi iniția colaborarea cu asociația persoanelor cu dizabilități, cu îndeplinirea condițiilor legale”, a afirmat președintele consiliului județean completând că pe viitor trebuie făcute demersurile organizării evenimentelor de acest fel.

La deschiderea evenimentului a participat reprezentanta Asociației Handicapaților Fizici Harghita, Incze Zsuzsanna, respectiv Elekes Zoltán, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Harghita. Expoziția a fost vizitată și de consilierii județeni care au participat la ședința extraordinară a instituției.

În programul evenimentului a avut loc sceneta de Crăciun prezentată de locuitorii centrului de plasament nr. 2 din Miercurea Ciuc, Grupul Sunshine și orchestra de suflători de Sânsimion.

Miercurea Ciuc, 20 decembrie 2017


[ Știri generale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice
Calendar evenimente
«decembrie, 2018»
lmmjvsd
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Sondaj

În general, care este suma per membru de familie, pe care o cheltuiți lunar pentru achiziționarea de alimente?

Votează
FACEBOOK

CreArt
Network of Cities for Artistic Creation
European Day of Artistic Creativity
Creative Ideas Bank

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774