Coincidență suspectă în cazul podului dintre Porumbenii Mari și Dejuțiu

Au avut loc la Porumbenii Mari consfătuiri în ceea ce privește demersurile viitoare 

(0 Votări)17 vizualizări

Borboly Csaba și reprezentanți ai direcției tehnice din cadrul Consiliului Județean Harghita, împreună cu primarul Gyerkó Levente și antreprenori din zonă, s-au întâlnit mați, 27 martie la Porumbenii Mari pentru a dezbate aspecte referitoare la reabilitarea podului dintre Porumbenii Mari și Dejuțiu. 

În urma discuțiilor a reieșit faptul că se conturează o situație neobișnuită în cazul podului. Colegi din cadrul consiliului județean, în ziua prealabilă s-au aflat la fața locului pentru a identifica locul pe unde va avea loc traversarea provizorie a râului, până la finalizarea lucrărilor de reabilitarea podului. După alegerea locului, în cursul zilei de azi a ieșit la iveală faptul că terenul din vecinătate a fost cumpărat. Ca și consecință, se preconizează noi dificultăți în reabilitarea podului.

În urma discuțiilor purtate, în vederea construirii podului provizoriu este nevoie de 58 de structuri din beton. La ambele capete ale podului, este nevoie două drumuri cu o lungime de câte 100 de metri, până la drumul județean 137.

Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita a afirmat că vor fi investigate aspectele care stau în spatele acestui demers, deoarece nu este posibil ca pe lângă contestații să existe și alte impedimente în reabilitarea podului. În vederea proiectării și executării lucrărilor de reabilitare a podului nu s-a putut desemna câștigătorul lucrărilor. Acest lucru va fi posibil după publicarea deciziei Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor.

Mai multe detalii cu privire la această investiție puteți obține aici.

Miercurea Ciuc, 27 martie 2018


[ Știri generale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice

Calendar evenimente
«septembrie, 2018»
lmmjvsd
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Sondaj

În general, care este suma per membru de familie, pe care o cheltuiți lunar pentru achiziționarea de alimente?

Votează
FACEBOOK

CreArt
Network of Cities for Artistic Creation
European Day of Artistic Creativity
Creative Ideas Bank

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774