Se va deschide o expoziție de desene

Copiii au trimis mai mult de o sută de desene la concursul organizat de consiliul județean

(0 Votări)24 vizualizări

Consiliul Județean Harghita a organizat un concurs de desene destinat copiilor între 8 și 14 ani cu scopul de a alege desenul care va reprezenta felicitarea de Crăciun a instituției. S-au înscris în concurs 140 de creații, copiii din localitățile Miercurea-Ciuc, Sânmartin, Toplița-Ciuc, Sâncrăieni, Cristuru-Secuiesc, Cechești, Lăzărești și Gheorgheni au desenat ceea ce reprezintă pentru ei Crăciunul și sărbătorile de iarnă. 

Artistul plastic, Fülöp József și Oláh Hunor, designer web au ales desenele făcute de Fogarasi-Csézár Nóra, elevă în clasa a doua la Școala generală Petőfi Sándor din Cristuru-Secuiesc și Deák Noémi, din clasa a patra la Școala generală Petőfi Sándor pentru a reprezenta felicitările de Crăciun ale Consiliului Județean Harghita.

Desenele înscrise în concurs vor face, începând din data de 11 decembrie, obiectul unei expoziții, în spațiul expozițional aflat la parterul instituției din Miercurea-Ciuc. Deschiderea festivă a expoziției va avea loc vineri de la ora 15,50, fiind parte integrantă a evenimentului organizat de consiliul județean pentru întâmpinarea sărbătorilor de iarnă – Adventul familiilor.

Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita și-a exprimat bucuria că au sosit desene din toate cele trei zone ale județului. „S-au creat desene foarte frumoase, pentru care țin să le mulțumesc copiilor, profesorilor și părinților”, a afirmat președintele consiliului județean.

Tinerii artiști sunt așteptați la deschiderea expoziției, împreună cu profesorii și părinții lor. De asemenea, toți cei interesați sunt așteptați cu drag la eveniment.

Miercurea-Ciuc, 9 decembrie 2015


[ Ştiri culturale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice

Calendar evenimente
«mai, 2018»
lmmjvsd
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Sondaj

În general, care este suma per membru de familie, pe care o cheltuiți lunar pentru achiziționarea de alimente?

Votează
FACEBOOK

CreArt
Network of Cities for Artistic Creation
European Day of Artistic Creativity
Creative Ideas Bank

Telefoane utile

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774