Program Zâmbet de copil

 

Anunţ de participare
Programul „Zâmbet de copil” 2016

Cererea de finanțare

 
Început din anul 2010 în cadrul Programului „Promovarea valorilor familiale şi culturale” al Consiliul Judeţean Harghita, Programul „Zâmbet de copil” este propus pentru finanțare și în acest an, urmând să fie derulat de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Harghita.
Obiectivul  programului este decorarea pereţilor sălilor şi a altor spaţii din grădiniţe, clase pregătitoare şi şcoli, din secțiile de pediatrie ale spitalelor de către artişti graficieni.
Scopul proiectului este înfrumuseţarea spaţiilor şi a esteticii mediului educativ şi terapeutic, reducerea decalajului existent între mediile educaţionale ale diferitelor instituţii de educaţie şi de îngrijire medicală şi îmbunătăţirea calităţii ambientului din aceste instituţii, contribuind astfel la calitatea activităţilor educative, respectiv terapeutice. Decorarea pereţilor în grădiniţe, clase pregătitoare, secţii pentru copii ale spitalelor, în grădiniţele cu program prelungit şi alte spaţii educaţionale, induc o atmosferă mai veselă, creează o ambianţă mai prietenoasă pentru cei mici, aducând zâmbetul pe buzele lor. Aceste decoraţii – personaje din basme şi poveşti, episoade din desene animate, personaje reprezentative pentru unitatea de învăţământ – vor fi proiectate şi realizate de graficieni sau designeri profesionişti.
Solicitanţii eligibili:
În cadrul prezentului program sunt eligibile:
- grădiniţele cu program normal şi cele cu program prelungit care funcţionează pe teritoriul judeţului, în mod special  unitățile  ale căror stare fizică este degradată, uzată;
- secțiile de pediatrie din cadrul instituțiilor de sănătate din județul Harghita;
- școlile şi grădiniţele în care funcţionează clase pregătitoare.
Activităţi eligibile:
- decorarea unei săli sau a unei părţi din coridor/clădire/ instituţie pentru care nu s-a solicitat de cel puțin 2 ani serviciu de decorare vizuală.
Depunerea proiectului:
Proiectul va fi trimis în format electronic şi prin poştă la următoarele adrese:
Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Harghita, 530131 Miercurea-Ciuc, str. Mihail Sadoveanu nr. 54, e-mail: cjrae_hr@yahoo.com.
Anunţul de participare şi formularul cererii de finanţare  pot fi accesate la adresa: www.judeţulharghita.ro și la http://cjrae.eduhr.ro. Condiţiile de eligibilitate, respectiv alte informații suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0266-317048 și 0266-310322, cjrae_hr@yahoo.com.
Termenul de depunere al documentaţiei: 31.05. 2016.
Evaluarea şi selecţia proiectelor:
Comisia va evalua documentaţiile depuse, derularea programului având loc în perioada 15 iunie–15 septembrie 2016.
 
 
Miercurea Ciuc, la 31.03.2016.
 
CJRAE Harghita
Demeter Anna Maria
director
 
 

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice
Calendar evenimente
«iunie, 2017»
lmmjvsd
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Sondaj

În general, care este suma per membru de familie, pe care o cheltuiți lunar pentru achiziționarea de alimente?

Votează
FACEBOOK

CreArt
Network of Cities for Artistic Creation
European Day of Artistic Creativity
Creative Ideas Bank

Telefoane utile

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774